Over ons

Het verhaal achter onze tuinfirma

Wie benieuwd is naar het verhaal achter onze tuinfirma, moet zeker eens verder lezen. Onze zaakvoerder Bjorven volgde in de middelbare school een opleiding “Tuinaanleg en –onderhoud” en startte daarna in loondienst. Gedurende die periode vergaarde hij veel kennis over planten, boomsoorten en ziektes.

In 2004 besliste hij om zijn praktijkervaring op zelfstandige basis in te zetten door zijn eigen onderneming op te richten. Toen Bjorven na enkele jaren handen te kort bleek te hebben om zijn taken alleen te bolwerken, wierf hij enkele werkkrachten aan. Zijn vaste werknemer volgde de nodige opleidingen om de kneepjes van het vak te leren.

Van kleine klussen tot totaalprojecten

Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit particulieren en zelfstandigen. Voor grotere opdrachten in het bijzonder beroepen we ons op bekwame onderaannemers. Ook gaan we zelf geregeld in onderaanneming aan de slag voor andere tuinaannemers.

Dankzij ons uitgeruste machinepark brengen we zowel kleine klussen als totaalprojecten moeiteloos tot een goed einde. Lijkt het je wel wat om met ons in zee te gaan? Laat dan vandaag nog van je horen!